merezheva-bezpeka-kritichnoi-infrastrukturi-ukraini

Компанія AM-BITS допомагає забезпечити мережеву безпеку критичної інфраструктури України

У перші дні російсько-української війни, коли країна зазнала значної загрози кібератак на свою критичну інфраструктуру, компанія AM-BITS виступила на захист мережевої безпеки критичних інфраструктур України. Завдяки своїй експертизі в галузі IT безпеки, спеціалісти компанії надали цінну допомогу в підтриманні життєдіяльності клієнтів та виконали поставлені завдання оперативно і ефективно.

Одним з важливих досягнень AM-BITS стало оновлення та налаштування NGFW (Next-Generation Firewall) для Служби безпеки України (СБУ). Це дозволило зміцнити захист інформаційних ресурсів та мережі СБУ, що має вирішальне значення для безпеки країни в цей важкий час.

Крім того, спеціалісти AM-BITS надали цінну консультацію щодо розгортання та налаштування пристроїв FPR (Firepower Threat Defense) для Національної поліції України (НПУ). Що в подальшому допомогло забезпечити захист мережі поліції та зменшити ризик зламу та кібератак на їхні інформаційні системи.

Було налаштовано захист веб-ресурсів від атак для провайдера мобільного зв’язку Lifecell, енергопостачальної компанії Кіровоградобленерго та Вінницької обласної адміністрації. Це дозволило забезпечити надійну і безпечну роботу цих організацій, зменшити ризик порушення їхньої інформаційної системи.

Якщо ви шукаєте надійного партнера у сфері побудови та розвитку мережевої  безпеки, компанія AM-BITS готова надати вам необхідну допомогу. Обираючи AM-BITS, ви можете бути впевнені в якості та ефективності наших послуг з мережевої безпеки або безпеки на рівні мереж замовників за допомогою кращого в своєму класі обладнання захисту мереж від взлому та зловредів виробництва Cisco Systems та Claudflare.

Не ризикуйте безпекою свого бізнесу. Зверніться до AM-BITS сьогодні, і ми допоможемо вам стати стійкішими до кібератак та забезпечити безпеку вашої інформації. Довірте свою корпоративну мережеву безпеку професіоналам!

                                                                                      Написати нам: