AM-BITS побудувала інфраструктуру radioplayer.ua

AM-BITS побудувала інфраструктуру radioplayer.ua – альтернативний канал інформування громадян, який працює навіть на окупованих територіях

24 лютого, в один із найбуремніших днів російсько-української війни, передбачити ступінь знищення інформаційної інфраструктури було неможливо.Тоді був запущений один із альтернативних каналів інформування українців на базі radioplayer.ua. Всього за декілька днів компанія AM-BITS побудували ІТ-інфраструктуру для інтернет-радіо та забезпечили надійний захист від хакерських атак.

Radioplayer.ua – це не просто радіо, це важливий інформаційний ресурс, що забезпечує доступ до актуальних новин та оперативної інформації про ситуацію в країні, включаючи окуповані території. Завдяки безкоштовному трафіку на смартфонах і цілодобовому мовленню, Radioplayer транслює звукову доріжку телемарафону Єдині Новини 24/7 по всій території України.

Фахівці групи компаній AM-BITS продовжують підтримувати працездатність ІТ-інфраструктури radioplayer.ua. Сподіваємось, що наша робота дозволила громадянам, які не мають доступу до телебачення, отримувати офіційну інформацію.